Legnagyobb fogadási esély kalkulátor

Kevesebbet fogunk meghatározni annak felhasználásával, és hogy milyen algoritmusokat találtam a Yahoo Spreadsheetsben. Miközben a korai fizetési kalkulátort így használjuk, valójában számos más szakembert ajándékoz meg. Az első, aki vitathatatlanul jól ismert, ezt használja a kényelem érdekében. Mivel csak számos titkos adatbevitelt igényel, az új számológép egyszerűbb marad. Nagyon értékes listázás, amikor a legújabb ellenállás megfelel a vadonatúj követelményeknek, és az Ön választása nem, az első jutalék nem fogadja el túl korán a fogadását.

Az esélyek jelentik azt a vadonatúj éltető elemet a játéktól távol, amelyet minden hatékony szerencsejátékosnak meg kell tanulnia. Azok számára, akik nem tudnak észszerűnek tűnni a játéklehetőségtől, egy jó lehetőségkalkulátor a régióra sportfogadási előrejelzés vonatkozó számításokat sem tudja elvégezni. A lehetőség kézi számológépek szintén alkalmasak a lehetőségek egyik beállításról a másikra való konvertálására. A méltányos oddskalkulátor gyakran azonnal átváltja a lehetőségét törtszámról, így Ön tizedesjegyet írhat, és pénzt kereshet, és fordítva, amikor beírja őt, lehetővé téve a zökkenőmentes átváltási arányt. A legegyszerűbb módszer egy tét értékének meghatározására egy oddskalkulátor segítségével.

  • Ami az elhelyezett fogadásokat illeti, a saját „tétje” az az összeg, amelyet az emberek által adott fogadásból kell keresnie.
  • Az összes játékodds-kalkulátorunk használata szempontjából ez egy egyszerű, három lépésből álló folyamat.
  • Ha 10 eurót tesz meg azokra a Mindsre, akiknek valószínűsége dos.0, a kockázaton felüli visszakapás 2,0 x 10 euró, és ez 20 eurónak felel meg (ez tartalmazza a tíz eurós tétjüket, 10 eurós pénzt).
  • Az Opportunity Shark bemutatja, hogyan állítják be a friss fogadási tartományt, kik határozták meg az új vonalat, és miért körvonalazzák a legújabb héten.
  • A ⅘ töredékes valószínűsége megegyezik a -125-ös nyugati valószínűséggel és az első lépés kvantitatív esélyével.80.

Például, ha egy sportesemény-mérkőzés végeredményének lehetősége van az 5. dos.5-ben, az összes dollár, amelyet erre az előnyre fogad, 2,5 dollárt kaphat. Az avatatlanok számára a töredékes esélyeket híresen zavarba ejtőnek tartják. A mennyiségi szorzókból a legújabb egyszerűséget megsemmisítette, a számos lehetőségre tört szorzóval való fogadás ráadásul mindenekelőtt sokkal rejtélyesebb. A vig gyakori példája valójában a dos-módszer választásából származó sarkok, amelyeknek -110 amerikai esélye van (nagyjából 1.91 lépés a tizedes eshetőségben és tíz/tizenegy a tört esélynél).

Sportfogadási előrejelzés | Mennyiségi lehetőség

Ha túlszárnyalja ezeket a kedvező lehetőségeket, akkor inkább a jövőn belül érezheti jelenlegi termelékenységét. Amikor a programfogadások arra késztetnek, hogy különféle sportokról és eseményekről beszélgess, akkor a legjobb, ha azokon dolgozol, amelyekkel közös vagy. Közvetlenül az Ön által ismert és esetleg utánajárt sporteseményeken való részvétel lelkes előnyhöz juttatja Önt, mivel lehetőség nyílik meglévő tudásának kamatoztatására és következtetések levonására. Egyes sporteseményeknek szentelve hatékonyabban választhat modelleket, stílusokat és potenciális értékű fogadásokat, így növelheti teljes nyereségét. Használhatja a vadonatúj kanadai fogadáskalkulátort, ha beírja a lehetőséget az öt választási lehetőség közé, megnézi a fogadás típusát, és mérlegelheti leendő nyereségét.

Craps fizetési kalkulátor

sportfogadási előrejelzés

Felkészítlek arra, hogy olvass, és meg fogod érteni a különféle lehetőségeket, amelyekkel megváltoztathatod a fogadási esélyeidet. Nyilvánvaló, hogy az első dolog, amellyel foglalkozni fog, valójában az, hogy megpróbáljuk megtalálni a közös játékszorzó-formátumukat. Ha megváltoztatja az esélyt az adott szerkezetre, időt, pénzt és erőfeszítést takarít meg.

Kifizetés kiszámítása nyugati esélyekkel

Sok meccsen a Sokkal epikusabb lista legújabb bokszolója kerül besorolásra, mert a legnépszerűbb, ami azt a lehetőséget szimbolizálja, hogy a kutyával kapcsolatban igazán érdemes alattomosat válassz. Vonja ki az 1. lépést a tizedes oddsokon, és átviheti őket, így nagy kis törteket kaphat. Az indonéz esélyek nagyon hasonlítanak az amerikai véletlenre, de az indonéz lehetőségeket vizsgálja meg az 1-es részesedést, hogy a nyereséget száz helyett értékelje. Az indo lehetőségnek magasabbnak vagy egyenértékűnek kell lennie, mint az 1. lépés, vagy kisebbnek kell lennie az 1. lépésnél, vagy ahhoz hasonlónak kell lennie. Az új számológép hajlamos automatikusan előállítani a pénzeszközöket/jutalékokat, és Ön áthelyezi a lehetőséget.

A lehetőségek játékában szinte mindig van olyan, hogy nem fogsz győzni. Számolja meg pontosan, hány hatást találhat, amelyektől megszabadulhat. Ha esetleg elképesztően érdemesnek találja a találkozó döntőjét, akkor a Glasst még jobban értékeli. Az elmúlt tíz évben az új Ultimate Glass bajnok átlagos indulási esélye +1180 volt.

Amikor tanulási lehetőség van, ne feledje, hogy minél kisebb az esély, annál valószínűbb, hogy a funkció mindig megtalálható. Ezzel párhuzamosan a magasabb odds magasabb fizetést jelent, ennek ellenére a tudás kevésbé próbál jelen lenni. Az esélyek működésére összpontosítva sokkal tájékozottabb következtetéseket lehet levonni a fogadások megtételekor, miközben növeli az eredmények elérésének esélyeit. Ezt követően tudatja Önnel, hogy a valódi parlay odds-on-it választása +1228, definíció szerint az első lépéstől 228,33 dollártól a száz dolláros fogadási szintig kell fizetnie. Ha a sportfogadás ténylegesen +1220 valószínűséget biztosít a parlay fogadáson, akkor +1220-at írhat be az „Esélyt figyelembe véve” csomagba, és ismét ráüthet a „Számít” gombra. Jöhetne, ha megtudná, hogy jó 0,63%-kal jobb tétet használ a valódi parlay oddsokhoz képest.

sportfogadási előrejelzés

Ezt a fajta választást használva három lehetőség közül néhánynak a nyereményig kell lennie ahhoz, hogy megtérüljön. Írja be az elemzést, és a számológép gyakran megjeleníti a várható nyereségüket. A 2. rendszer/harmadik lépés választása három tétet jelent a körülbelül három alternatívára – körülbelül három emelésre. Ismerkedjen meg a lehetőségeivel, és a kalkulátor elkezdi befolyásolni az esetleges jutalékot. Használja a kanadai tétkalkulátort a kanadai fogadások lehetséges következményeinek kiszámításához.

Related Posts